edgar-castrejon-J04BD4ysoh8-unsplash.jpg
thomas-gamstaetter-IFGVE61AAno-unsplash.
HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

In twee  consulten wordt uw vraag geïnventariseerd en krijgt u concrete adviezen

en handvatten aangeboden. Tijdens het eerste consult wordt uw vraag en uw gezondheid geïnventariseerd. Dit consult duurt 45 minuten. Voor het consult krijgt u een vragen lijst toegestuurd. Het helpt om dit van te voren in te vullen en terug te sturen. De informatie wordt opgeslagen in een beveiligde omgeving.  

U wordt verzocht om recente gegevens uit uw dossier mee te nemen zoals: bloeduitslagen, eventueel gemaakte foto('s), scan uitslagen en specialisten brieven. 

Hierna vindt er een inventarisatie van de papieren informatie plaats, met eventueel overleg met de eigen huisarts of specialist. Dit gebeurd achter de schermen.  Hier komt een adviesplan uit. Tijdens het tweede consult krijgt u concrete adviezen en handvatten toegereikt. In overleg met u, kunnen we uw huisarts informatie over het consult opsturen.

 

Diabetes Cursus

 

Voor mensen met diabetes heeft de praktijk een aparte Cursus mogelijkheid.  Dit betekent dat bij afname van 1 of 2 consulten er een mogelijkheid is om de cursus. De cursus krijgt u 3 maanden lang via de mail. U krijgt dan om de dag een mail met meer informatie over diabetes in de vorm van vlogs, blogs, podcasts etc. 

 

Een consult bij de leefstijlpraktijk is geen vervanging van uw eigen huisarts, het is een aanvulling op de bestaande zorg van uw eigen huisarts en een open samenwerking, is dus essentieel.

WIE KOMEN ER IN AANMERKING?

De praktijk biedt consulten aan patiënten die met voeding en leefstijl hun ziekteproces willen verbeteren of die hun algemene gezondheid willen maximaliseren. Iedereen mag dus een afspraak maken. 

Er is wel een speciale focus op: 

-Diabetes type II (en diabetes type 1)

-overgewicht en obesitas

-hart en vaatziektes

-darmklachten

-kwaadaardige aandoeningen

Ga naar het vakje 'Aandoeningen' om hierover meer te lezen. 

BEELDBEL CONSULTATIE EN MAIL

Sinds  de COVID19 pandemie werken we in de praktijk alleen via  beeld-bel consultatie: zo kunt u een consult voeren op afstand. Een consult is dus voor iedereen in heel Nederland beschikbaar. 

 

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon