edgar-castrejon-J04BD4ysoh8-unsplash.jpg
thomas-gamstaetter-IFGVE61AAno-unsplash.

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

In twee tot vier consulten wordt uw vraag geïnventariseerd en krijgt u concrete adviezen

en handvatten aangeboden. Tijdens het eerste consult wordt uw vraag en uw gezondheid geïnventariseerd. Dit consult duurt 45 minuten. Voor het consult krijgt u een vragen lijst toegestuurd. Het helpt om dit van te voren in te vullen en terug te sturen. De informatie wordt opgeslagen in een beveiligde omgeving.  

U wordt verzocht om recente gegevens uit uw dossier mee te nemen zoals: bloeduitslagen, eventueel gemaakte foto('s), scan uitslagen en specialisten brieven. 

Hierna vindt er een inventarisatie van de papieren informatie plaats, met eventueel overleg met de eigen huisarts of specialist. Dit gebeurd achter de schermen.  Hier komt een adviesplan uit. Tijdens het tweede consult krijgt u concrete adviezen en handvatten toegereikt. In overleg met u, kunnen we uw huisarts informatie over het consult opsturen. 

 

De voedingshuisarts-praktijk is geen vervanging van uw eigen huisarts, het is een aanvulling op de bestaande zorg van uw eigen huisarts en een open samenwerking, is dus essentieel.

WIE KOMEN ER IN AANMERKING?

De praktijk biedt consulten aan patiënten die met voeding en leefstijl hun ziekteproces willen verbeteren of die hun algemene gezondheid willen maximaliseren. Iedereen mag dus een afspraak maken. 

Er is wel een speciale focus op: 

-Diabetes type II (en diabetes type 1)

-overgewicht en obesitas

-hart en vaatziektes

-darmklachten

-kwaadaardige aandoeningen

Ga naar het vakje 'Aandoeningen' om hierover meer te lezen. 

BEELDBEL CONSULTATIE EN MAIL

Sinds  2017 werken we in de praktijk ook met beeld-bel consultatie: zo kunt u een consult voeren op afstand.. Handig voor mensen die ver buiten Made wonen. Een eerste gesprek kan ook via beeldbel maar de voorkeur is wel om dit face to face te doen: persoonlijke band blijft essentieel. 

Voor een korte enkele tussendoor vraag is mailen altijd nog een goede optie en beantwoorden kan zonder verdere kosten. Dit geldt alleen voor bestaande cliënten. 

Op dit moment komen er ook veel langere en complexe vragen binnen van al dan niet bestaande clienten. We kunnen uw vragen voor u beantwoorden maar vragen hier vooraf een kleine vergoeding voor (zie tarief). 

Het streven is om alle mails binnen 2 werkdagen te beantwoorden. (m.u.v vakanties). 

 

 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon