komkommer website voedingshuisarts
GESPREKKEN EN KOSTEN

Vanwege Covid-19 zijn alle gesprekken nu via een beeldbel module. U hoeft dus niet de deur uit. 

We werken via een 2-gesprekken model. Een intake gesprek en een advies gesprek.

Een beeldbel gesprek kost 110 euro per consult (45 minuten). 

Tijdens het eerste intake-gesprek wordt uw hulp-vraag geïnventariseerd en wordt de medische voorgeschiedenis geanalyseerd. Voor het gesprek krijgt u een vragen lijst toegestuurd. Deze vragen lijst kunt u voor het gesprek invullen en terugsturen. Alles gebeurd via een beveiligde online omgeving. 

Tweede advies-gesprek. 

Hierin wordt het advies besproken en toegelicht en krijgt u praktische handvatten met betrekking tot uw ziekte en gezondheid. Voeding en leefstijl adviezen worden actief besproken. 

Diabetes Cursus Pakket

Voor mensen met diabetes werken we met een vast pakket met curus. Twee gesprekken met online cursus. De cursus start na het eerste gesprek en u krijgt het binnen via de mail. De cursus biedt informatie in de vorm van blogs/vlogs en podcasts over diabetes en leefstijl. De praktijk leert dat kennis over de eigen aandoening inzicht en motivatie verbeterd. 

Een diabetes Cursus pakket kost: 250 euro. 

 

Wat krijgt u hiervoor: 

  • 2 persoonlijke gesprekken

  • Een lopende Cursus van 3 maanden

  • mogelijkheid tot mailen tussen door met korte vragen

 

 

DECLARATIE

In principe worden consulten niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel zien we dat steeds meer zorgverzekeraars openstaan voor het nut van leefstijl advies. We raden mensen dan ook aan om toch te vragen bij de verzekeraar of een consult vergoed kan worden, bijvoorbeeld bij een aanvullende verzekering.